O nouă abordare în privința modei

 

 

Deși am pornit la drum în vremuri… tulburi, în contextul pandemiei Covid-19 care ne-a dat peste cap viața de zi cu zi, ne-am propus să venim cu ceva nou pe scena de Fashion a României, care după părerea noastră este suprasaturată de magazine online care susțin că își confecționează singuri modelele, ca ulterior să aflăm defapt că ele sunt achiziționate la un preț derizoriu iar apoi vândute pe site-uri de e-commerce de 10 chiar 20 de ori mai mult decât prețul achiziției. Această tactică a devenit deja o obișnuință și un model de business.

Evident din această cauză calitatea materialelor lasă de dorit, mulți clienți returnând produsele dar și o parte care decid să le păstreze din comoditate, mergând pe idea “aia e, dacă tot l-am plătit îl voi purta.” fapt care încurajează aceste “buticuri” fantomă de a continua aceste practici neortodoxe, prin care își înșeală clienții.

Noi vrem altceva. Noi vrem calitate. Noi vrem calitate la un preț decent.

Ca atare, produsele din colecția noastră sunt 100% confecționate de către noi în Atelierul Mazell, după tipare și modele proprii. Toate materialele folosite sunt de cea mai bună calitate, testate înainte de lansare pentru a ne asigura că viitorii noștrii clienți vor fi mulțumiți de produse. Și cel mai important, după părerea noastră, la o un raport ideal între calitate și preț.

Vă mulțumim că faceți parte cu noi din această aventură și sperăm ca produsele noastre să fie pe placul dumneavoastră! Spor la cumpărături și nu ezitați să ne contactați.

Cu considerație,
Echipa Mazell.ro